Podrška mladim poljoprivrednicima

VIDEO K9: Danas su dodeljena bespovratna sredstva pokrajine vredna 200 miliona dinara mladima u ruralnim područjima na teritoriji Vojvodine.

0
22

Ugovori za dodelu bespovratnih sredstava na osnovu konkursa za sufinansiranje i podršku mladima u ruralnim područjima na teritoriji Vojvodine dodeljeni su danas u Holu Pokrajinske vlade. Pravo na ovu subvenciju ostvario je 171 korisnik.

Čedomir Božić, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, očekuje da će sledeće godine biti dodeljeno još više novca po ovom konkursu jer potrebu za tim, kako je rekao, pokazalo je veliko interesovanje mladih iz vojvođanskih sela za ta sredstva ove godine.

Veliki broj poljoprivrednih gazdinstava iskoristilo je priliku da uz pomoć pokrajine i lokalnih samouprava prošire svoju delatnost.

Ulaganje u omladinu je od velike važnosti za poljoprivredu i ekonomski razvoj i kako, naveo je ovom poklikom pokrajinski sekretar koji je izrazi zadovoljstvo time što se mladi opredeljuju za rad u svojim sredinama kojima bi dobijena sredstva trebala da omoguće što uspešnije poslovanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.