Podrška majkama dece sa invaliditetom

VIDEO K9: Besplatno savetovalište za majke dece sa invaliditetom i hroničnim oboljenjima, čiji je pokretač organizacija „Iz kruga Vojvodina“, dostupno je korisnicama širom Srbije sa ciljem psihološke podrške i ublažavanje izazovne svakodnevnice sa kojima su suočene.

0
17

Savetovalište za majke dece sa invalididetom i hroničnim oboljenjima, organizacija „Iz kruga Vojvodina“ otpočela je u novembru prošle godine.

Radi se o besplatnom savetovalištu dostupnom svim građanima Srbije i koje se obavlja telefonskim ili onlajn putem, a ideja je – psihološka pomoć majkama koje imaju sasvim drugačije roditeljstvo.

U našoj kulturi, navodi Svetlana Radojčić Pavlović, članica organizcije “Iz kruga Vojvodina”, majke nose najveći teret brige o detetu, a one koje imaju decu sa invaliditetom suočene su sa brojnim problemima koji nisu karakteristični za druge porodice.

Radojčić Pavlović veruje da postoji veliki broj majki kojima je ovo savetovalište potrebno, ali da se o njemu tek treba da čuje glas.

Savetovalište će, kako je rekla, biti dostupno sve dok za njim bude postojala potreba, a sve zainteresovani majke svoj termin treba da zakažu nekoliko dana ranije na broj 021 447 040.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.