Podrška Grada roditeljstvu

VIDEO K9: Prvi jun je Dan deteta, a u narednih 30 dana UNICEF obeležava Mesec roditeljstva. U program pod nazivom „Podrška podsticajnom roditeljstvu kroz igru“ uključen je i grad Novi Sad koji je formirao Radno telo za podršku podsticajnom roditeljstvu i razvoju dece uzrasta do šest godina.

0
38

Grad Novi Sad formirao je Radno telo za podršku podsticajnom roditeljstvu i razvoju dece uzrasta do šest godina u okviru projekta „Podrška lokalnim samoupravama za širenje dobrih politika i praksi podrške roditeljstvu“, a koji je deo programa „Podrška podsticajnom roditeljstvu kroz igru“.

Cilj Radnog tela je, kako je saopšteno, unapređenje postojećih i definisanju novih mera javne politike u okviru projekta „Podrška lokalnim samoupravama za širenje dobrih politika i praksi podrške roditeljstvu“.

U ovaj projekat uključeni su i Predškolska ustanova „Radosno detinjstvo“, Institut za javno zdravlje Vojvodine, Dom zdravlja „Novi Sad“ i Centar za socijalni rad Grada Novog Sada.

Inače tokom juna UNICEF, koji je među onima koji sprovode program „Podrška podsticajnom roditeljstvu kroz igru“, širom sveta obeležava Mesec roditeljstva sa ciljem da se istakne važnost uloge roditelja i staratelja u razvoju dece.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.