Podrška Grada “Privredniku”

VIDEO K9: U Gradskoj kući danas su gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević razgovarali s predstavnicima Srpskog privrednog društva Fondacije ''Privrednik'' o daljoj saradnji Grada Novog Sada i te institucije.

16

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević sastali su se s predsednikom Upravnog odbora Srpskog privrednog društva Fondacije ”Privrednik” Mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim dr Porfirijem i upraviteljem Fondacije prof. dr Jovom Radićem.

Tokom sastanka razgovarano je o daljoj saradnji Grada Novog Sada i te institucije.

Vučević je naglasio da će se grad Novi Sad, zajedno sa mitropolitom Porfirijem i Fondacijom “Privrednik”, truditi da bude na visini zadatka i stipendiranoj deci omogući što lagodniji život. Dodao je i da se radi o marljivoj deci, koja se ističu znanjem i rezultatima.

Mitropolit zagrebačko-ljubljanski dr Porfirije, upravitelj Fondacije, naveo je da je tema sastanka humanitarni fond koji je osnovan još u 19. veku.

Mitropolit Porfirije je istakao da je Novi Sad jedan od reosnivača “Privrednika” i jedan od stalnih donatora ove fondacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.