Podrška grada “Dinamu” iz Budisave

VIDEO K9: Fudbalski klub „Dinamo“ iz Budisave koji ima višedecenijsku tradiciju posetio je juče član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin, koji je tom prilikom razgovarao sa upravom, igračima, kao i sa predstavnicima Gradskog fudbalskog saveza.

0
461

Dinamu iz budisave je uručena fudbalska oprema, a Cvjetićanin je najavio da će se grad portuditi da do kraja ove godine obezbedi još akcija koje se tiču nabavke kopački, lopti i dresova, kao i drugih sredstava neophodnih za funkcionisanje fudbalskog kluba.

“Naš cilj je da razvijamo sport na teritoriji celog grada i da privučemo što veći broj dece da se bave sportskim aktivnostima”, naveo je Cvjetićanin.

Tom prilokom je najavljeno i da će uskoro početi da radi dugo najavljivani Fudbalski centar u Novom Sadu koji će biti na raspolaganju svim fudbalskim klubovima sa teritorije grada.

Predsednik Fudbalskog kluba „Dinamo“ iz Budisave Dragan Jevtić rekao je da su nakon dve godine, koliko klub nije funkcionisao, fudbalski veterani iz tog mesta preduzeli akciju oživljavanja Kluba.

“Mnogo nam znači svaka vrsta pomoći, jer se trudimo svom snagom da pokrenemo naš klub ponovo. Napravili smo više radnih akcija kojima smo osposobili prostorije kluba, uredili svlačionice koje su bile jako zapuštene, kao i teren. Time smo obezbedili minimalne početne uslove za treniranje, a cilj nam je da se opet takmičimo”, naveo je Jevtić.

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.