Počinju radovi u Partizanskoj i Ložioničkoj

VIDEO K9: Novosadska toplana od sutra počinje radove na vrelovodu u Partizanskoj ulici, a nastavlja i radove u Ložioničkoj, zbog čega će doći do novih izmena režima saobraćaja u gradu.

0
76

„Novosadska toplana“ sutra počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u Partizanskoj ulici, od Rumenačke prema „ZGOP“-u i u Ulici Jovana Hranilovića, od Partizanske do kućnog broja 65, saopšteno je iz ovog preduzeća.
Zbog toga će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova tako što će biti ukinute pešačka i biciklistička staza u Partizanskoj, a deo Ulice Jovana Hranilovića, od Bulevara Jaše Tomića do kućnog broja 65 postaće „slepa“ ulica. Planirani rok za završetak radova je 30. septembar.

Novosadska toplane takođe od sutra nastavlja i sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u Ložioničkoj ulici u okviru ranije započetih u bloku Ložioničke ulice i Ulice Svetozara Ćorovića.

Zbog toga će za saobraćaj biti zatvoren deo Ložioničke, od Ulice partizanskih baza do Ulice Iva Ćipika, kao i lokalna saobraćajnica između Bulevara Slobodana Jovanovića i Ložioničke ulice. Planirani rok za završetak radova je 25. avgust.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.