Počinju radovi na Bulevaru Kneza Miloša

Grad Novi Sad, pristupiće radovima na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na Bulevaru kneza Miloša, od ponedeljka 14. avgusta 2023. godine na saobraćajnici koja predstavlja državni put .

0
34

Ovi radovi će trajati prema planiranoj dinamici od 14. avgusta 2023. do 22. oktobra 2023. godine.

Kako bi se u što manjoj meri remetili saobraćajni tokovi na Bulevaru, radovi će se realizovati fazno, po deonicama, tako da u svakom momentu bude prohodna po jedna kolovozna traka.

Prva faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe u Novom Sadu, (bez raskrsnice) Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Druga faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, uključujući i raskrsnicu Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Treća faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, (bez raskrsnice) Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Četvrta faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, uključujući i raskrsnicu Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena o tome na kojim deonicama i u kom periodu se izvode radovi kako bi se, radi sprečavanja gužvi u saobraćaju, izbegavao ovaj putni pravci i koristila alternativna rešenja.

Radovi se izvode u okviru Programa održavanja objekata putne privrede, sa ciljem poboljšanja uslova za bezbednije i lakše odvijanje saobraćaja, naročito na glavnim i izrazito frekventnim saobraćajnicama.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.