Počinje izrada NSMART kartica

VIDEO K9: Od subote počinje prijem zahteva za izradu NSMART mesečnih kartica za prevoz autobusima Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad. NSMART način plaćanja za sada važi za korisnike đačkih, studentskih, građanskih i pretplatnih karata za penzionere mlađe od 65 godina.

0
16

U JGSP Novi Sad, u skladu sa faznim prelaskom na elektronski način plaćanja prevoza u autobusima, od 6. marta počinje prijem zahteva za izradu NSMART mesečnih građanskih, đačkih, studentskih i penzionerskih kartica, za penzionere mlađe od 65 godina.

Zahtevi za izradu pretplatnih kartica mogu se preuzeti na sajtu preduzeća gspns.rs ili na prodajnim mestima preduzeća na platou ispred Železničke stanice, u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace, preko puta Limanske pijace i na Novom naselju.

Izrada NSMART kartice košta 375  dinara. Iz preduzeća je saopšteno da će od 25. marta svi korisnici mesečnih građanskih karata na prodajnim mestima moći da kupuju mesečne dopune isključivo NSMART karticama.

Važnost starih mesečnih kartica za ove kategorije putnika prestaje 31. marta. Korisnici radničkih pretplatnih karata i dalje kupuju markice po starom sistemu.

Za izradu NSmart kartice potrebno je:

Za učenike i studente: zahtev za izradu kartice overen u školi, odnosno na fakultetu; putna isprava, indeks ili lična kartu na uvid; fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra.

Za građane: čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra.

Za penzionere (važi za mlađe od 65 godina): čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra, na uvid rešenje o penziji ili ček od penzije.

Od 25. marta svi korisnici mesečnih građanskih karata, đačkih, studentskih karata i penzionerskih karata moći će na prodajnim mestima GSP da kupuju mesečne dopune isključivo NSmart karticama. Važnost starih mesečnih kartica za pomenute kategorije prestaje 31. marta.

Korisnici radničkih pretplatnih karata i dalje kupuju markice po starom sistemu, a biće obavešteni kad dođe trenutak za izradu radničkih NSmart kartica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.