Počinje grejna sezona u Novom Sadu

VIDEO K9: Iako je previđeno da grejna sezona počne od 15. oktobra, u Novom Sadu ona počinje danas, s obzirom na hladno vreme i nepovoljne vremenske prilike, saopštila je Novosadska toplana.

348

Nakon što je JKP Novosadska toplana uspešno završila tople probe, danas počinje grejna sezona u našem gradu, saopštilo je ovo preduzeće. Kako se dalje navodi u saopštenju, do ovakve odluke došlo je jer su se ispunili uslovi za početak grejne sezone.

Zbog složenosti tehničkog sistema koji obuhvata 900 MW toplotnog konzuma, 210 km vrelovoda i 4.000 kućnih podstanica, tehnički je nemoguće da svi objekti u isto vreme dobiju adekvatno grejanje, te u Toplani apeluju na građane da ne upućuju reklamacije na kvalitet grejanja u periodu stabilizacije tehničkog sistema.

U Novosadskoj toplani tvrde da su svi resursi ovog preduzeća maksimalno angažovani na poslovima stabilizacije, radi obezbeđivanja kontinuirane i kvalitetne isporuke toplotne energije.

Na početku grejne sezone, građani treba da obrate pažnju na ispravnost kućnih instalacija, a u slučaju curenja treba da se obrate Novosadskoj toplani na broj telefona 4881-105, koji im je zbog hitnosti intervencije na raspolaganju 24 sata i isključivo služi za tu vrstu prijave.

Za sve informacije, korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj telefona 0800-100-021 ili pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 Odseka za odnose s potrošačima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.