Počinje Festival uličnih svirača

VIDEO K9: Tradicionalnom povorkom sutra će u našem gradu početi novi Festival uličnih svirača. Sugrađani i posetioci Novog Sada do nedelje će moći besplatno da uživaju u brojnim atraktivnim muzičkim programima, nastupima performera i akrobata, a svirača će biti i u vanrednim linijama Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća.

0
7

Ovogodišnji Festival uličnih svirača – Gradić fest, biće održan od 24. do 26. avgusta u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave. Posetioci će biti u prilici da uživaju u bogatom regionalnom i inostranom muzičkom programu i bioskopu koji će prikazivati ostvarenja mladih autora i autorki.

Za potrebe povorke, zabrana odvijanja saobraćaja na Bulevaru Mihajla Pupina, od Ulice Žarka Zrenjanina do puta za Tvrđavu, biće na snazi 24. avgusta od 18 do 21 čas, a u Petrovaradinu, od Trga vladike Nikolaja do puta za Tvrđavu, od srede u 16 do nedelje u 16 časova.

Publika će moći i besplatno da dođe na festival gradskim autobusima koji će saobraćati posebno kreiranim trasama.

Ovaj festival okuplja muzičare, plesače, pozorišne trupe, performere, akrobate i predstavlja veliku umetničku radionicu na otvorenom gde su umetnici i publika ravnopravni učesnici.

Programi u okviru Festivala uličnih svirača dešavaju se istovremeno na nekoliko lokacija. Na binama kao i izvan bina na samim ulicama, a u toku 3 dana festivala nastupiće više od 100 umetnika iz zemlje i inostranstva.

Festival je besplatan za sve posetice, a tokom sva tri dana program će trajati od 19 časova do 1 iza ponoći. Detaljnije informacije o programu i nastupima mogu se naći na sajtu Festivala uličnih svirača.

VIDEO/ Festival uličnih svirača

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.