Počinje edukacija za taksiste

VIDEO K9: Savez vozača Novog Sada je danas u prostorijama Saveza organizovao pripremnu edukaciju vozača iz oblasti koja se odnosi na poznavanje propisa koji regulišu taksi prevoz i oblasti koja se odnosi na poznavanje grada Novog Sada, a sve u susret testu koji treba da polože budući taksisti.

0
713

Polaganje ispita za sve koji su već prijavljeni u Savezu vozača Novog Sada biće održano 20. februara u prostorijama Skupštine Grada, a već sledeći ispit za nove članove se očekuje za nekoliko meseci.

“Novine povodom edukacije taksi vozača su te što po novom Zakonu o taksistima moraju da imaju položeno poznavanje grada i ispit za taksi vozače. Prethodna akcija je pokazala visok procenat položenih ispita polaznika naše edukacije. Mi ćemo u narednom periodu vršiti edukacije taksi vozača, upoznavanje turistički potencijala grada Novog Sada i osnovno znanje engleskog jezika”, rekao je Nikola Ilić, predsednik Saveza vozača Novog Sada.

On kaže i da je obuka za taksiste koji su članovi Saveza besplatna. Cilj je, kaže Ilić, da se poboljša kvalitet taksi usluge u gradu, kako za Novosađane, tako i za one koji dolaze u naš grad.

“Naredne edukacije taksi vozača će biti usmerene u poznavanje turističkih potencijala grada Novog Sada i osnovu engleskog jezika, jer je naš grad izabran za Evropsku prestonicu kulture za 2021. godinu”, naveo je Ilić.

Prema njegovim rečima, u planu je potpisivanje ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa mnogim privrednicima u gradu kako bi omogućili popuste i pogodnosti za njihove članove. Savez vozača grada Novog Sada i dalje nastoji da omogući slične akcije u cilju pomoći i edukacije članova Saveza vozača i, uopšte, svih učesnika u saobraćaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.