POČETAK POZORIŠNE SEZONE

VIDEO K9: Naš grad bogat je kulturnim događajima, te svako u njemu može da pronađe nešto interesantno. A ljubitelje pozorišta obradovaćemo vešću da 19. septembra počinje pozorišna sezona i u Pozorištu mladih.

713

Novi Sad idealan je grad za sve ljubitelje kulture. U njemu svoj kutak mogu pronaći zaljubljenici u melodije koje krase različite žanrove, oni koji uživaju u plesu, poeziji, prozi, zatim ljubitelji filma i fotografije. A sve one koji vole pozorište obradovaće vest da se u Pozorištu mladih, povodom početka pozorišne sezone, bliži premijerno izvođenje predstave „Potpuno skraćena istorija Srbije“.

Iz Pozorišta mladih ističu da je rediteljka Olja Đorđević poznata po odličnim komedijama i predstavama koje je još ranijih godina uradila u Pozorištu mladih, kao što je predstava „Momci iz benda“.

Autori teksta komedije „Potpuno skraćena istorija Srbije“ su Maja Pelević i Slobodan Obradović. Premijera predstave „Potpuno skraćena istorija Srbije“ je 19. seprembra, a prva repriza igra se 24. septembra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.