Počeli radovi u Raše Radujkova

VIDEO K9: Počeli su radovi u delu ulice Radomira Raše Radujkova na izgradnji saobraćajnih površina na desnoj strani u ovoj ulici, kako bi pešačke i biciklističke komunikacije na ovom potezu bile kompletirane.

0
55

Otpočela je izgradnju saobraćajnih površina na desnoj strani u ulici Radomira Raše Radujkova, od Bulevara Evrope do uklapanja u staze kod parka, u dužini od 116 metara, gledano u pravcu Novog naselja, kako bi pešačke i biciklističke komunikacije na ovom potezu bile kompletirane.

Vertikalna i horizontalna saobraćajna signalizacija, prema informaciji na sajtu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada, biće u potpunosti u skladu sa  stanjem na terenu, a odvodnjavanje sa pešačke i biciklističke staze biće rešeno podužnim i porečnim padom u zelenu površinu.

Podsetimo, naša televizija je u oktobru, nakon žalbi sugrađana, izveštavala o tome da na ovoj lokaciji nedostaje pešačka i biciklistička staza.

Za izgradnju nedostajućeg dela pešačke i biciklističke staze izvojeno je  više od 7 miliona dinara, a završetak radova očekuje se do kraja godine.

FOTO/ GU za građevinsko zemljište i investicije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.