Počeli radovi na održavanju saobraćajnica

VIDEO K9: Sve bliži prolećni vedriji dani izveli su putare na novosadske saobraćajnice koji počinju radove na nihovom održavanju.

0
54

Za održavanje objekata putne privrede Novog Sada ove godine je planirano izdvajanje od 1.700.000.000 dinara, zahvaljujući zajedničkom ulaganju Grada i Autonomne Pokrajine Vojvodine koja je ove godine opredelila 700.000.000 dinara za rehabilitaciju saobraćajnica u urbanim delovima grada i prigradskim naseljima.

Ovogodišnja sezona putarskih radova na tekućem održavanju započinje u Veterniku i Futogu.

Radnici JKP „Put“ od 1. marta u Veterniku izvode radove na popravci kolovoza asfaltom u dve ulice, Zoje Mirosavljević i Kosova, kao i u dve u Futogu, Nade Dimić i Rakovačkoj.

U zavisnosti od vremenskih prilika, u ponedeljak, 6. marta, počeće radovi na obnovi kolovozne konstrukcije na Bulevaru Slobodana Jovanovića, na deonici od raskrsnice Bulevar Jovana Dučića-Radomira Raše Radujkova do Bulevara vojvode Stepe.

Radovi, koji će trajati oko nedelju dana, usloviće potpunu obustavu saobraćaja na ovom delu Bulevara Slobodana Jovanovića, uz napomenu da će raskrsnica biti prohodna.

Kolovoz na  deonici od ove raskrsnice do Futoškog puta, podsetimo, saniran je u decembru prošle godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.