Počeli radovi na Bulevaru kneza Miloša

VIDEO K9: Juče su počeli radovi na rekonstrukciji Bulevara Kneza Miloša zbog čega je došlo i do izmena režima saobraćaja.

0
15

U ponedeljak su počeli radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na Bulevaru kneza Miloša, na saobraćajnici koja predstavlja državni put.

Kako bi se u što manjoj meri remetili saobraćajni tokovi na Bulevaru, radovi će se realizovati fazno, po deonicama, tako da u svakom momentu bude prohodna po jedna kolovozna traka.

Prva faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe u Novom Sadu, (bez raskrsnice) Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića. Druga faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i raskrsnicu Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića. Treća faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe. Četvrta faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, u Novom Sadu, uključujući i raskrsnicu Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena o tome na kojim deonicama i u kom periodu se izvode radovi kako bi se, radi sprečavanja gužvi u saobraćaju, izbegavao ovaj putni pravac i koristila alternativna rešenja, poručuju iz Grada. Takođe dodaju i da se radovi izvode u okviru Programa održavanja objekata putne privrede, sa ciljem poboljšanja uslova za bezbednije i lakše odvijanje saobraćaja, naročito na glavnim i izrazito frekventnim saobraćajnicama.

Iz Gradske uprave apeluju se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova koji će prema planiranoj dinamici trajati do 22. oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.