Počele tople probe u Novom Sadu

VIDEO K9: Tople probe grejanja u Novom Sadu počele su juče i trajaće do 15. oktobra, saopšteno je iz Novosadske toplane.

246

Iz Novosadske Toplane su zamolili sugrađane da do zvaničnog početka grejne sezone, odnosno 15. oktobra, ne upućuju reklamacije na kvalitet usluge grejanja.

Zbog složenosti tehničkog sistema, kako je saopšteno, svi raspoloživi resursi Toplane maksimalno su angažovani na aktivnostima toplih proba radi obezbeđivanja adekvatne isporuke toplotne energije za grejanje.

Tokom trajanja toplih proba korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija i da se, u slučaju njihovog curenja, obrate nadležnoj službi Preduzeća na broj telefona 4881-105. Zbog hitnosti intervencije, kako je istaknuto, korisnicima je broj na raspolaganju 24 sata i isključivo za tu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije građani se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj 0800-100-021 ili pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 Odseka za odnose s potrošačima. Takođe mogu doći i lično u prostorije Odseka u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 13 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.