Počele pripreme za Ledenu šumu

VIDEO K9: U Dunavskom parku u Novom Sadu počele su pripreme za ovogodišnju manifestaciju „Ledena šuma“.

0
40

U Dunavskom parku su počeli pripremni radovi za održavanje osme po redu manifestacije „Ledena šuma“ koja će ove sezone biti održana od 15. decembra do 14. januara.

Radovi u prvoj fazi obuhvataju izgradnju izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje manifestacije, zbog čega je moguće povremeno zatvaranje delova pešačke staze u ovom parku, navode iz Gradske uprave. Dodaju i da se priprema terena izvodi u skladu sa dozvolama i tehničkim i bezbednosnim procenama za zaštitu prirode izdatim od „Gradskog zelenila“ i uz saglasnost Ministarstva zaštite životne sredine.

I ove zime u ponudi „Ledene šume“ naći će se mnoštvo raznovrsnih besplatnih kulturno – umetničkih, edukativnih sadržaja, kao i humanitarnih aktivnosti.

Natkriveno centralno klizalište i njegova prateća kružna staza će se ove godine prostirati na 1.500 kvadratnih metara, a ambijent Dunavskog parka upotpuniće i Snežni grad, kao i prodajni zimski bazar namenjen prezentaciji lokalnih zanatlija i umetnika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.