Počele obuke za zaposlene u turizmu

VIDEO K9: Zaposleni i nezaposleni u turizmu će u periodu od juna do oktobra moći da prisustvuju obukama kako bi unapredili obrazovanje i usavršili veštine u svom sektoru. Jedna od glavnih tema prve radionice održane u Galeriji Matice srpske bila je ,,Kako voditi poslovanje posle pandemije?"

0
16

Cilj realizovane obuke je stručno usavršavanje zaposlenih i nezaposlenih u turizmu, a jedna od glavnih tema radionice bila je kako voditi poslovanje posle pandemije i uspostaviti komunikaciju kada je tržište nestabilno.

Tokom realizacije Programa, poseban deo će biti posvećen mentorskom radu, to jest obuci ,,jedan na jedan“ sa mentorom. Ove obuke biće realizovane za najmanje 20 polaznika.

Početak obuka za nezaposlene u turizmu koji su evidentirani u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, a koji žele da se prekvalifikuju ili steknu dodatne veštine biće održan od 15. avgusta.

Polaznici će moći da izaberu jednu od dve ponuđene obuke za profile recepcionera i kuvara.

Grad Novi Sad je raspisao javni poziv za podršku 50 turističkih agencija sa teritorije Novog Sada, za koji je izdvojeno 11 miliona dinara.

Agencije koje imaju do 3 zaposlena dobiće bespovratnu subvenciju od 150 hiljada dinara, a preko tri zaposlena 250 hiljada dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.