Počele igranke za penzionere

VIDEO K9: Sutra će biti upriličeno svečano otvaranje ovogodišnjih igranki za penzionere u Domu Vojske u Novom Sadu. Prema rečima organizatora, prošle godine je odziv bio sjajan, a osim penzionera igrankama je prisustvovala i mlađa populacija.

2161

Osim igranki koje se organizuju petkom, u Domu Vojske će biti održane i proslave i Srpske i Nove godine, a sad već tradicionalno se na istoj lokaciji slavi i 8. Mart.

“Bliži nam se jedan bal, a taj bal će se održati u petak, i tako svakog petka do Nove godine. Sledećeg petka ćemo produžiti i na subotu”, najavio je Branislav Popović, organizator.

Kako kaže Popović, svi su dobrodošli, ne samo vojni penzioneri. Posebno poziva omladinu, da dođu i vide kako je nekada izgledala jedna igranka, koje manire poseduju pripadnici trećeg doba, kao i da uživaju u kvalitetnoj muzici i plesu.

Skrenuo je  pažnju i na kodeks oblačenja. Popović smatra da je važno da dođu, kako je naveo, civilizovani ljudi, lepo obučeni, te naglasio kako ove igranke nisu samo za Novosađane.

“Prošle godine nam je bilo idealno, bio je to veliki uspeh, bili smo i pohvaljeni od gradonačelnika Miloša Vučevića. Tako da, lepo smo radili i bio je narod zadovoljan, a proveli smo se u ovim godinama i dobu odlično”, istakao je Popović.

Sama organizacija bala za penzionere je počela još početkom septembra,s  obzirom da je sala kapaciteta za 200 ljudi. Ulaznica je, prema Popovićevim rečima, 100 din, a početak svakog petka od 18 sati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.