Počela rekonstrukcija Partizanske ulice, izmene trasa autobusa

VIDEO K9: Rupe, ulegnuća, neuređene biciklističke i pešačke staze, slika su dela Partizanske ulice u smeru od Rumenačke ka Kisačkoj, koja bi uskoro mogla biti promenjena, s obzirom na to da su danas počeli radovi na rekonstrukciji ovog dela ulice.

0
650

Prilikom prethodne rekonstrukcije proširena je samo jedna traka postojećeg kolovoza (zadržan je stari kolovoz koji je nakon struganja jednog dela asfaltnih slojeva prevučen novim slojevima).

Potrebno je rekonstruisati i drugu traku kako bi ulica bila stavljena u eksploataciju kao jedinstvena celina, navela je Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije prilikom raspisivanja tendera za izbor izvođača radova.

Od izvođača radova se očekuje da, osim pripremnih radova, uradi i zemljane radove, izgradi kolovoznu konstrukciju, trotoar i biciklističke staze, kao i elemente vertikalne signalizacije i oznake na kolovozu.

Radovi će biti finansirani delom iz budžeta grada, a delom iz Pokrajine od koje je grad tokom februrara dobio sredstva.

 

Podsetimo, rekonstrukcija prve trake Partizanske ulice obavljena je tokom leta 2014. godine, a radovi su bili povereni JKP Put.

Radovi u Partizanskoj ulici trajaće do kraja godine, zbog čega će biti izmenjene trase kretanja pojedinih linija GSP-a.

Izmene će zbog radova biti na snazi od 16. avgusta (sreda) do 31. decembra.

Linija 16

Smer sa Železničke stanice: Redovna trasa kretanja.
Smer iz Pristanišne zone: Put šajkaškog odreda – (levo) Temerinska ulica – (desno) Kisačka ulica – (levo) Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.

Linije 31, 32 i 33 (oba smera)

Bulevar Jaše Tomića – (desno) Kisačka ulica – (levo) Temerinska ulica do raskrsnice sa Partizanskom ulicom – redovna trasa kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobuskih linija koriste se postojeće stajališta i to Kisačka – Bulevar Jaše Tomića i Temerinska – Partizanska.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.