Počela nova “NS bike” sezona

VIDEO K9: Danas je otvorena nova biciklistička sezona u Parking servisu i građani će njihove bickle moći da iznajmljuju skoro do zime.

0
364

U 9. NS bike sezoni zainteresovani za ovaj vid prevoza po gradu moći će da koriste bicikle na 14 biciklističkih stanica.

Sve stanice NS bike sistema su automatizovane, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata.

Sa početkom sezone novi korisnici mogu da se registruju na blagajni Parking servisa u Ulici Filipa Višnjića 47, od ponedeljka do subote od 9 do 19 časova. Registracija podrazumeva izradu čipovane korisničke kartice po ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan.

Omogućena je i kupovina sezonske pretplate po ceni od 1.100 dinara, odnosno svakodnevnog iznajmljivanja bicikla u trajanju od dva sata.

Takođe, na internet prezentaciji „NS bike” sistema i sa Gugl prodavnice može se preuzeti android aplikacija koja u realnom vremenu sadrži informacije o lokacijama stanica za iznajmljivanje, pregled broja trenutno raspoloživih bicikala, kao i broj slobodnih mesta za razduživanje bicikala za svaku od stanica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.