Pobednička “Festivalska euforija”

VIDEO K9: Najbolje fotografija konkursa „Biti mlad u Srbiji“ biće izložene od 9. februara i u Novom Sadu, a pobednička među njima je baš iz našeg grada - „Festivalska euforija“ autora Miloša Krstića.

0
27

Naš sugrađanin Miloš Krstić pobednik je foto konkursa „Biti mlad u Srbiji“ koji su organizovali Delegacija Evropske unije u Srbiji, National Geographic Srbija, Politikin Zabavnik i Erazmus studentska mreža Srbija.

Petočlani žiri odabrao je četiri najbolje među više od 1.000 pristiglih fotografija koje su na konkurs poslali mladi širom Srbije, starosti od 15 do 30 godina, a Krstićeva fotografiju pod nazivom „Festivalska euforija“ odnela je prvo mesto.

Izložba najboljih 19 fotografija „Biti mlad u Srbiji“ u našem gradu biće otvorena u 9. februara uveče u Francuskom kulturnom centru.

Krstićeva prvonagrađena fotografija biće objavljena u srpskom izdanju časopisa National Geographic, kao i u Politikinom Zabavniku.

Izložba će trajati do 19. februara i besplatna je za sve posetioce, a nakon Novog Sada najbolje fotografije ovog konkursa biće izložene i u Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.