POBEDIĆEMO, NOVI SAD POSLE 20h… POTPUNO PUST!

Pobedićemo mi ovaj virus! Novosađani su zaista ozbiljno shvatili poslicijski čas. Ulice su potpuno puste, a na svakoj raskrsnici je policija. Na ulicama, pored policije, videli smo samo ekipe koje dezinfikuju naš Grad.

25

Pobedićemo mi ovaj virus. Novosađani su zaista ozbiljno shvatili poslicijski čas.

Prvi policijski čas u Novom Sadu, 18.03.2020. godine počeo je gromoglasnim aplauzom za sve naše medicinske radnike… Tapšali su Novosađani iz svojih stanova… a ulice su, posle 20h, potpuno puste.

Policijske patrole u automobilima su na svakoj raskrsnici. Policijske patrole koje šetaju ulicama videli smo na sve strane. Pored policije, na ulicama našeg Novog Sada su još samo ekipe Ciklonizacije koje dezinfikuju grad.

Našu novinarsku ekipu večeras, koja je napravila jedan krug Bulevarom Evrope, Subotičkim bulevarom, Bulevarom Cara Lazara, Bulevarom oslobođenja i Bulevarom Mihajla Pupina zaustavilo je najmanje 6 policijskih patrola.

U razgovoru sa policijom saznali smo da imaju naređenje da ako zateknu nekoga na ulici posle 20h zovu tužioca i maricu, te da će to lice odmah biti privedeno.

Bravo za Novosađane. Moćno je bilo… i velika je privilegija nas novinara bila noćas, dok smo se vozili ulicama našeg Grada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.