Po pasoše i subotom do 21 čas

VIDEO K9: Radno vreme šaltera za izradu biometrijskih dokumenata na Bulevaru oslobođenja 143 biće produženo, saopštila je novosadska Policijska uprava.

0
193

Kako se bliži letnja sezona i vreme putovanja, tako su redovi za izdavanje biometrijskih pasoša sve duži.

Osim toga, prošlo je 10 godina od izdavanja prvih biometrijskih putnih isprava, pa je vreme za njihovo produžavanje, što je dodatni razlog za gužve na šalterima i višečasovna čekanja.

Kako bi izašli u susret građanima i rešili problem koji godinama muči Novosađane, Policijska uprava u Novom Sadu produžila je subotom radno vreme šaltera za izradu biometrijskih dokumenata na Bulevaru oslobođenja 143.

Naime, počev od subote, 11. maja, šalteri za predaju dokumentacije za izradu ličnih karata i putnih isprava i preuzimanje ovih dokumenata radiće, kako radnim danom, tako sada i subotom u dve smene, odnosno u intervalu od 8 do 21 sat.

U Policijskoj upravi smatraju da će produženo radno vreme bar delimično smanjiti gužve, a pomoć je najavio i grad Novi Sad, koji je ponudio sve svoje prostorne, tehničke i ljudske kapacitete kako bi pomogao policiji da se sugrađanima brže izdaju putna dokumenta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.