PMF: Onlajn pripreme za prijemni

VIDEO K9: Departman za informatiku i fiziku na Prirodno matematičkom fakultetu drugog februara počinje sa besplatnim onlajn pripremama za prijemni ispit.

26

Departman za informatiku i matematiku Prirodno-matematičkog fakulteta već treću godinu za redom organizuje besplatne onlajn pripreme za prijemni ispit iz matematike i informatike.

Ove godine pripremna nastava počinje 2. februara, a prijave su i dalje otvorene.

IProšle godine za pripremnu nastavu bilo je registrovano 500 srednjoškolaca, kaže dr Goran Radojev, docent na PMF-u. Međutim, dodaje on, pripremna nastava nije namenjena samo srednjoškolcima koji planiraju da upišu PMF, već svima koje ove oblasti zanimaju.

Časovi se unapred najavljuju i snimaju, pa svi zainteresovani mogu da ih prate i kasnije, u zavisnosti od svog slobodnog vremena.

Praksa je pokazala, istakao je Radojev, da prošle godine samo jedna maturantkinja koja je pratila pripremnu nastavu nije položila prijemni ispit.

Za prisustvo ovoj pripremnoj nastavi neophodna je samo registracija na portal, koji je putem linka moguće pronaći na sajtu Departmana za matematiku i informatiku Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.