PMF: Intenzivna priprema za prijemni iz hemije

VIDEO K9: Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita iz hemije i zaštite životne sredine od 10. do 21. juna.

0
247

Intenzivan besplatan kurs pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita iz hemije i zaštite životne sredine, po prvi put će ove godine biti organizovan na Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, PMF-a u Novom Sadu.


“Departman za hemiju i biohemiju i zaštitu životne sredine već tradicionalno godinama priprema maturante za polaganje prijemnog ispita iz hemije. Ono što je novina ove godine je da smo pripremili i intezivan kurs besplatne pripreme za polaganje prijemnog ispita, i to ne samo iz hemije, već i za zaštitu životne sredine. To kreće od sledeće školske godine, tako da sada krajem juna početkom jula, će moći studenti da izraze želju da li će polagati hemiju ili zaštitu životne sredine, naravno ako se opredele za te naše smerove”, rekla je dr Mirjana Radanović sa PMF-a.

Nastava će biti organizovana svakodnevno u periodu od 10 do 13 časova tokom deset radnih dana, moći će da ga pohađaju svi budući studenti koji na prijemnom ispitu polažu hemiju ili zaštitu životne sredine.

“Ovaj intenzivni kurs biće organizovan od 10. do 21. juna, to znači da će biti organizovan u toku deset radnih dana svakog dana sa početkom u 10 časova u plavoj zgradi PMF-a i sve informacije mogu da dobiju putem maila infohemija@dh.uns.ac.rs, a mogu da nas i prate na društvenim mrežama, gde objavljujemo iz svake oblasti po neki interesantan eksperiment ili poneku anegdotu u vezi sa otkrićem pojedinih jedinjenja”, kazala je Radanović.

Za besplatan intenzivan kurs pripreme za polaganje prijemnog ispita iz hemije i zaštite životne sredine, zainteresovani budući studenti se mogu prijaviti do 5. juna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.