PKV: Dodeljena priznanja “Kapije uspeha”

VIDEO K9: Privredna komora Vojvodine već 25 godina u kontinuitetu dodeljuje priznanja za kvalitet usluga u okviru tradicionalne akcije promocije i podsticanja usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti. Priznanje "Kapije uspeha" dodeljuje se najboljima za dostignuti kvalitet ugostiteljskih i turističkih usluga.

0
911

Ovogodišnji dobitnici “Kapije uspeha” kao najvišeg priznanja za kvalitet usluga za 2016. godinu u svojim kategorijama dobili su Etno naselje iz Vrdnika, hotel u Sremskim Karlovcima, vinarija iz Male Remete i salaš iz Šupljika.

“Ovo je sve u cilju podizanja kvaliteta usluga turističkih na terirotiji Autonomne pokrajine Vojvodine i Privredna Komora je uzela svoje izuzetno učešće u razvoju turističke privrede. Samim razvojom ukupne turističke privrede kroz ovakve razvojne projekte i kroz ovakve nagrade ostvaruje se i razvoj lokalne samouprave, samim tim i podizanje zaposlenih na teritoriji APV”, rekao je Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine.

Pored “Kapije uspeha”, Privredna Komora Vojvodine plaketima za kvalitet nagrađuje i preduzeća koja su dostigla zavidan nivo organizacije poslovanja i odnosa prema gostu u svim kategorijama.

“Turistička privreda je u konstantnom rastu iz godine u godinu. Prošle godine imamo da je ostvareno preko milijardu priliva iz turizma. To je jako dobra vest i tome je značajno doprinela i turističa privreda u Vojvodini i Pokrajnska vlad, između ostalog. Želim da podržim turističku privredu i dodatnim merama”, naveo je Đorđe Miličević, potpredsednik Pokrajinske vlade.

Prema njegovim rečima, realnost govori da je Srbija u 2016. prekoračila “magičnu granicu od mililijardu evra prihoda od turizma”, kao i da je tom uspehu Vojvodina doprinela u velikoj meri.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.