Pišite Božić Bati

VIDEO K9: Deca iz Srbije moći će i ove godine da pišu Božić Bati ili da mu požalju crtež. Pošta Srbije raspisala je literarni i likovni konkurs na temu „Moj najlepši Božić“ za mališane do 12 godina koji počinje sutra i trajaće do 7. januara.

0
5

„Pismo Božić Bati“ naziv je konkursa za decu do 12 godina koji organizuje Pošta Srbije.

Na ovom likovnom i literarnom konkursu ne postoje ograničenja u tehnici izvođenja i broju pristiglih radova, a tema rada je „Moj najlepši Božić“.

Iz Pošte Srbije napominju da učešće na konkursu može biti individualno, ali i kolektivno preko predškolske ili školske ustanove koju deca pohađaju.

Poznati umetnici i pisci za decu među pristiglim radovima izdvojiće 5 najboljih za koje su obezbeđene nagrade, električni trotinet, dva tableta i dva mobilna telefona u pojedinačnoj konkurenciji, kao i 5 televizora za grupne radove.

Na poleđini rada potrebno je navesti podatke o autoru – ime, datum rođenja, grad/mesto i kontakt telefon roditelja/staratelja, dok je na grupnim radovima potrebno navesti naziv, adresu i kontakt telefon ustanove ili vaspitača/učitelja, odeljenja ili vaspitne grupe.

Radove je potrebno slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Pismo Božić Bati”, do 7. januara.

Konkurs počinje 1. decembra i trajaće do 7. januara, a rezultati će biti objavljeni 7 dana nakon završetka konkursa.

Uslovi i obrasci izjava o saglasnosti, dostupni su na sajtu Pošte Srbije (www.posta.rs). Za dodatne informacije na raspolaganju je imejl adresa [email protected].

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.