“Pisci uz vas” gradske biblioteke

VIDEO K9: Gradska biblioteka u Novom Sadu pripremila je brojne sadržaje na svojoj Fejsbuk stranici uz koje sugrađani ovih dana mogu na zanimljiv način provesti slobodno vreme tokom vanrednog stanja.

10

Gradska biblioteka ove godine obeležava 175 godina postojanja i 65 godina Dečjeg odeljenja. U vreme zabrane okupljanja korisno je znati da su sajt i fejsbuk stranica novosadske kuće knjige ažurni i obogaćeni različitim zanimljivostima.

Novaković je istakla da je i dalje aktuelna onlajn usluga pretraživača za stručne i naučne radove za zahteve koje korisnici šalju na mejl [email protected]

Gradska biblioteka, nastavila je i akciju “Pisci kod vas”, a ove nedelje na video-snimku postavljenom na zvaničnoj biblioteke odlomak iz svog nagrađivanog romana “Pomor i strah” čita pisac Vule Žurić.

Novaković je pozvala zainteresovane da sa njihovog sajta obavezno iskoriste linkove digitalne biblioteke Narodne biblioteke Srbije i njihove Dečje biblioteke, koje obiluju zanimljivim naslovima, kao i stranicu Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke u Novom Sadu koja će naročito biti zanimljiva u narednom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.