Pijačna ponuda sa sajta “Tržnice”

VIDEO K9: JKP „Tržnica“ pozvalo je registrovane zakupce tezgi da dostave svoje podatke i ponudu, kako bi putem oglasa bili na raspolaganju za narudžbe građana tokom vanrednog stanja.

18

Novosadska Tržnica je donela odluku o utvrđivanju niza mera olakšica radi, kako kažu, delimičnog ublažavanja negativnih efekata vanrednog stanja korisnicima usluga tog preduzeća.

Među ovim merama je oslobađanje od plaćanja zakupa tezgi na pijacama za sve vreme dok pijace ne rade, kao i zakupnine poslovnih prostora i mesta za postavljanje manjih montažnih objekata unutar pijaca za april i ostale mesece u kojima pijace ne budu radile, izuzev plaćanja režijskih troškova.

Tržnica je takođe pozvala registrovane zakupce tezgi na novosadskim pijacama da im dostave informacije o robi koju prodaju, broj telefona, adresu za preuzimanje, kao i link za poručivanje ako postoji, kako bi mogao biti objavljen oglas na sajtu “Tržnice” www.nstrznica.co.rs sa tim informacijama.

Potrebne informacije zakupci treba da pošalju na adresu: [email protected]

“Na ovaj način JKP ‘Tržnica’ Novi Sad želi da omogući lakšu komunikaciju građana sa zakupcima, kao i kupovinu njihovih proizvoda”, navode u preduzeću i dodaju da će pristup oglasima biti omogućen u gornjem delu njihove internet stranice, u odeljku “Oglasi”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.