Petrovaradin uskoro dobija sportsku halu

VIDEO K9: Kao što je i najavaljeno, početkom 2017. godine Petrovaradin će dobiti svoju sportsku halu. Hala će imati više od 3.350 m2 prostora i planirano je 885 sedišta za građane. Radovi su u završnoj fazi, a kako nezvanično saznajemo, hala bi trebalo da bude otvorena tokom februara meseca.

0
1193

Sportska hala Petrovaradin je započeta prošle godine, a s obzirom na trenutnu dinamiku radova, biće ispoštovan rok bez obzira na loše klimatske uslove.

Uveliko teku završni radovi na izgradnji sporske hale u Petrovaradinu. Sportska hala imaće više od 3.350m2, a planirano je 855 sedišta za gledaoce. U okviru sportske hale biće izgrađeni sportski tereni, tribine, teretana, kafe, press sala, kabina za novinare, četiri svlačionice za sportiste, svlačionica za sudije, antidoping prostorija, ostave za rekvizite, portirnica, hol i tehničke prostorije. Kako je saopšteno, hala će biti namenjena sadržajima iz sportova kao što su odbojka, košarka, rukomet, mali fudbal, borilački sportovi i drugi sportovi koji mogu da se odigravaju u zatvorenom prostoru na parketu.

Hala se nalazi u Ulici Rade Končara, na pomoćnom terenu Fudbalskog kluba Petrovaradin, u blizini železničke pruge i biće namenjena, osim stanovnicima Petrovaradina, i svim žiteljima okolnih naselja.

Vrednost ugovorenih radova je skoro 170.000.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.