Petica za bebi parking kartu

VIDEO K9: Od svih akcija koje je Parking servis u Novom Sadu sprovodio proteklih godina, bebi parking karta je među najomiljenijim sugrađanima, naročito majkama i porodiljama.

0
73

Besplatne „Bebi parking karte” JKP Parking servis u Novom Sadu dobile su veliki broj pozitivnih ocena majki i porodilja koji ovu mogućnost parkiranja imaju od marta prošle godine. U Parking servisu kažu da je to njihov način podrške povećenju naraštaja u našem gradu.

“Mi svim majkama, porodiljama sa teritorije Novog Sada dajemo sate besplatnog parkiranja. Zašto? Pa, jednostavno, osetili smo tu potrebu da one kada idu k s vim onim institucijama, ustanovama koje su važne u tom periodu života deteta i roditelja, ne misle na obavezu plaćanja parkiranja”, rekao je Stevan Lugonja, direktor JKP Parking servis.

„Bebi“ parking karta se izdaje u kompletu od 30 parking karata, gde 1 karta važi za sat parkiranja, a procedura za njeno dobijanje je jednostavna.

“Sa izvodom iz matične knjige rođenih odlazi se na blagajnu našeg preduzeća, postupak traje veom akratko, one dobiju odrđene talone, odnosno tikete koje mogu koristitit na taj način što ga stave na šoferšajbnu ili neki drugi prostor gde bi bile vidljive za naše kontrolore”, pojasnio je Lugonja.

Bebi parking karte omogućavaju 30 sati besplatnog parkiranja, na otvorenim parkiralištima u zonskom režimu naplate (crvena, plava i bela zona). Karte su obeležene serijskim brojem, koji je povezan sa registarskom oznakom vozila, i evidentirane su u sistemu kontrole parkiranja, čime je onemogućena bilo kakva zloupotreba.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.