Peti protesti za vodu u Zrenjaninu

VIDEO K9: U Zrenajninu je u subotu održan peti po redu protest za vodu, koji je, uprkos lošem vremenu, okupio rekordan broj ljudi. Sa protesta je građanima poručeno da je oformljen pravni tim za nadoknadu troškova za vodu.

0
8

U subotu, 28. avgusta, Zrenjaninci su se po peti put okupili ispred Kristalne dvorane i krenuli u protestnu vožnju tražeći zdravu vodu u svojim slavinama. I pored veoma hladnog vremena i kiše prisutan je bio veliki broj naših sugrađana, a kolona vozila bila je duža nego ikad.

Iz udruženja Zrenjaninska akcija ovog puta su poručili da oko zdrave pijaće vode nema pregovora sa gradskom vlašću.

Zahvalivši se okupljenima što su i po hladnom vremenu došli na protestnu vožnju Mišo Živanov iz Zrenjaninske akcije je rekao da će se za sve incidente i probleme koje budu imali članovi ovog udruženja u narednom periodu odgovornima smatrati one osobe koje su odgovorne za to što Zrenjanin punih 17 godina nema ispravnu pijaću vodu. Živanov je građanima poručio i da je oformljen pravni tim koji će se baviti nadoknadom troškova za snabdevanje vodom.

Zrenjaninska akcija ne odustaje od protesta za zdravu pijaću vodu i naredni su već zakazali za predstojeću subotu. O tačnom vremenu okupljanja i ruti kojom će se vozila kretati građani će biti naknadno obavešteni.

(Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.