PATRIOTSKI BLOK DSS I DVERI

VIDEO K9: Demokratska stranka Srbije i Pokret Dveri formirali su danas opozicioni patriotski blok, koji se protivi ulasku Srbije u EU i NATO, a zalaže za ekonomski patriotizam, intenziviranje saradnje sa Rusijom i odbranu Ustava Srbije.

455

Lideri D S S i Pokreta Dveri Sanda Rašković Ivić i Boško Obradović naveli su na prvoj zajedničkoj konferenciji, u sedištu DS S-a, da je Kosovo Srbija, a Krim Rusija i da bi vlast trebalo da “prizna Rusiju u njenim ustavnim granicama”.

Rašković Ivić je rekla da se patriotski blok, u kojem su, kako je navela, i pojedini istaknuti intelektualci, odlučno protivi ulasku zemlje u NATO i EU i zalaže za jačanje ekonomske i političke saradnje sa Rusijom.

Navodeći da vlast vodi Srbiju u demagošku, ekonomsku i socijalnu propast, lider Pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da je opoziciona saradnja i formiranje patriotskog bloka važan trenutak u srpskoj istoriji.

 Ističući da je nacionalnom bloku najpreča Srbija i borba protiv aktuelne vlasti, Na pitanje da li bi Vojislav Šešelj mogao da bude lider desno orijentisane opozcinije, Boško Obradović kaže da je to još daleko. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.