Partizanske staze pune rupa

VIDEO K9: Malo zbog vremenskih uslova, malo zbog kvaliteta gradnje, tek, sve je više oštećenja i rupa na našim saobraćajnicama, pešačkim i biciklističkim stazama, čak i onim koji su nedavno izrgrađene.

0
60

Ovo je slika iz Zrenjanina koja je osvanula na društvenim mrežama, kreativan poziv gradskoj upravi da se pozabavi sanacijom kolovoza u gradu na Begeju.

U Novom Sadu problem sa rupama imaju i biciklisti i pešaci. Nadležni ih periodično saniraju, ponekad i na zahtev sugrađana.

Neke rupe su, međutim, uporne, vremenom su sve dublje i šire i sve veća smetnja pa i opasnost na stazi.

Po žalbama sugrađana našoj redakciji, prednjači Partizanska ulica u kojoj smo proteklih meseci snimili najviše ovakvih problema.

Tako još uvek nije sanirana rupa u blizini raskrsnice sa Kisačkom i Sentandrejskim putem koja sada služi kao kanta za smeće.
Zanimljivo upozorenje stavljeno je na rupu kod novog nadvožnjaka u ovoj ulici koja je, prema rečima nadležnih, nakon nedavnih radova, dovedena do perfekcije.

Sugrađanima, naročito noću, smeta još jedno oštećenje ispod novog nadvožnjaka, ali u Temerinskoj ulici, koje preti da postane sve veće.

Ispod ovog nadvožnjaka oštećeni su i šahtovi na kolovozu sa kojih su spala upozorenja, a koje je ponekad teško izbeći zbog frekventnog saobraćaja u ovom delu Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.