Partizan, ipak, na evropskim terenima

VIDEO K9: Sud za sportsku arbitražu u Lozani i zvanično je saopštio da će fudbaleri Partizana naredne sezone igrati u evropskim takmičenjima.

0
293

Sud za sportsku arbitražu, kako je saopštio, završio je slučaj nakon sporazuma Partizana i Evropske fudbalske unije (UEFA) o poništenju jednogodišnje zabrane igranja u Evropi, zbog koje crno-beli ne bi mogli da učestvuju u Ligi šampiona i Ligi Evrope u prvoj godini kada bi to obezbedili kroz nacionalna takmičenja.

Partizan je, inače, kaznu dobio zato što je imao oko 2,5 miliona evra neplaćenih dugova zaključno sa septembrom 2016. godine. Najveći deo tog novca je na ime poreza i doprinosa, koji su crno-beli obavezni da plate državnim organima u Srbiji.

Klub iz Humske je, u međuvremenu, uspeo da sklopi sporazum sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA) o suspendovanju jednogodišnje zabrane igranja na međunarodnoj sceni.

U zamenu za kaznu će dobiti pojačani monitoring iz UEFA, s tim što bi, ako ponovo bude imao „rupa u finansijama“, nova moguća kazna mogla biti znatno drastičnija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.