Partizan 2: Poziv na javnu raspravu

VIDEO K9: Brojne primedbe na Nacrt plana prema kom je moguća izgradnja novog objekta na mestu sadašnje zgrade Sportskog društva Partizan 2 biće u četvrtak na javnoj sednici predočene članovima Komisije za planove Grada.

0
24

Sportsko društvo Partizan 2 pozvalo je sugrađane na Javnu sednicu Komisije za planove Grada koja će biti održana u četvrtak, 17. decembra u amfiteatru SPENS-a od 9 časova.

Na sednici će biti razmatrane primedbe i predlozi novog plana grada, prema kojem zgrada Društva Sport za sve Partizan 2 nije predviđena za urbanističku zaštitu.

Partizan 2 je, uz pomoć sugrađana podneo više od 80 primedbi Društva, a priložena je i peticija koju je potpisalo 894 građana i građanki koji se protive ovakvom rešenju.

U ovom objektu u Ulici Uroša Predića 6 koji je sagrađen tridesetih godina prošlog veka, od 1951. godine do danas, deca, omladina i odrasli bave sportom.

Planom generalne regulacije prostora oko Futoškog parka u Novom Sadu, biće omogućena izgradnja novog objekta spratnosti P+2, zbog čega se bune Društvo Sport za sve Partizan 2, vežbači i roditelji dece koja treniraju razne sportove u ovom objektu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.