Parna strana Modene zatvorena za pešake

VIDEO K9: Pešaci će do kraja godine u Ulici Modena u centru Novog Sada moći da se kreću samo neparnom stranom, a biće zatvoreni i lokali na parnoj strani ulice.

0
42

Zbog izvođenja završnih radova na konstrukciji podzemne javne garaže u Ulici Modena, izdato je rešenje Gradske uprave o privremenoj zabrani odvijanja pešačkog saobraćaja na parnoj strani ove ulice, koje je na snazi od 8. septembra pa sve do kraja godine, 31. decembra.

Trotoar je zatvoren na potezu od Ulice Ilije Ognjanovića do Trga slobode, zbog čega će do kraja godine biti zatvoreni i svi lokali na parnoj strani Modene, o čemu su zakupci blagovremeno obavešteni, izuzev dva lokala na početku i na kraju ulice, budući da jedino njihovi ulazi nisu obuhvaćeni proširenjem gradilišta.  

Nakon završetka radova na izgradnji javne garaže, počeće parterno uređenje prostora u ulicama Modene i Ilije Ognjanovića, što predstavlja drugu fazu uređenja gradskog jezgra.

Podzemna javna garaža u Ulici Modene, površine 9.575 m², imaće kapacitet od 267 parking mesta na tri etaže, od čega je 14 mesta za osobe sa ivaliditetom i 8 za električna vozila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.