Parkiranje za vreme Poljoprivrednog sajma

VIDEO K9: Iz javnog komunalnog preduzeća Parking ervis podsećaju da je parkiranje tokom 90. Međunarodnog poljoprivrednog sajma organizovano drugačije nego što je to uobičajeno.

0
98

Tokom održavanja 90. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, od 20. do 26. maja, novosadski „Parking servis” organizovaće parkiranje u sledećim ulicama:

U ulici Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice i delu od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice, na platou ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove, zatim na platou između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice, na delu trotoara ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici
u ulici braće Popović, neparnom stranom, od Ulice Branka Bajića do Ulice Stevana Mokranjca, u ulici braće Popović, od Branka Bajića do Hajduk Veljkove. U ulici Branka Bajića, na uglu Branka Bajića i Bulevara Evrope, na platou kod Drinske ulice, u Mičurinovoj i Bogdana Garabantina, kao i na delu Bulevara Evrope od Futoškog puta do Hadži Ruvimove ulice.

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.400 parking mesta, koja će biti pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan. Uplata parkinga može se izvršiti slanjem SMS-a na broj 8288 i kupovinom parking karte na prodajnim mestima.

Za stanare u ulicama koje su pod naplatom VAŽE stanarske parking karte.

Parkiranje za autobuse biće organizovano na delu Bulevara Evrope u krajnjoj desnoj kolovoznoj traci, od Ulice Kornelija Stankovića do Futoškog puta. Cena dnevne karte za parkiranje autobusa iznosi 1.000 dinara. „Pauk” služba će raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih gužvi usled nesavesnog i pogrešnog parkiranja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.