Paraolimpijci – ponos Srbije

VIDEO K9: Srpske paraolimpijce Miloša Zarića, Željka Dimitrijevića i Miloša Mitića koji su osvojili medalje na Svetskom prvenstvu u atletici u Londonu primili su juče predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i ministar za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

0
404

Posle osvajanja dve zlatne medalje Miloš Zarić u bacanju koplja i Željko Dimitrijević u bacanju čunja i jedne bronze koju je osvojio Miloš Mitić u bacanju čunja, premijerka Brnabić i ministri Vanja Udovičić i Zoran Đorđević čestitali su srpskim paraolimpijcima na velikom uspehu.

PONOS SRBIJE
“Ponosna sam, hvala paraolimpijcima što našoj zemlji priređuju uspehe i što od Srbije prave zemlju sporta. Pokazali su šta znači hrabrost, upornost i predan rad. Vlada Republike Srbije nastaviće da im pruža podršku i daće sve od sebe da imaju bolje uslove za treniranje.”
Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije

Osvajač zlatne medalje u bacanju koplja Miloš Zarić zahvalio se na prijemu u Vladi Srbije.

Rekao je da se nada da će ponovo dolaziti sa medaljama, isto tako, nadam se da smo animirali neke ljude da krenu da se bave sportom izjavio je Zarić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.