Panonska Atlantida

VIDEO K9: Novosadski izumitelj i akademik Veljko Milković kaže da se na prostoru Vojvodina nekada nalazila čuvena Atlantida i da Vojvodina krije mnogo veće blago od onog koje se, kako tvrdi, nalazi u Tutankamonovoj grobnici.

0
866

Kako bi dokazao da se na prostoru današnje Vojvodine nekada nalazila Atlantida, čuveni akademik i izumitelj prikupio je 50 artefakata. Prikupljanjem dokaza bavio se, kako kaže, proteklih 20 godina.

“Znači da je ovde bila prethodna civilizacija i ja sam najavio u svim svojim publikacijama da je ovde bila Panonska Atlantida. Znači imamo materijalne činjenice, obilje materijalnih činjenica sa visoko tehnološkim artefaktima, znači koje nije mogao pračovek da pravi”, kazao je Veljko Milković, akademik i izumitelj.

Praistorija je na ovim prostorima, kako tvrdi, bila vrlo razvijena i samim tim dala je preduslov za postojanje visoke kulture. Kako je naveo, još su Solomon i Platon rekli da se nekadašnja Atlantida nalazila na prostoru Vojvodine, a da je nestala usled meteorske kiše.

“Ja sam našao i meteorite koji upravo to i dokazuju, gde je na osnovu te prirodne katastrofe jedne kiše došlo do zarušavanja Đerdapskog tesnaca i ona je potonula, bila je u blizini Dunava, uz Dunav i da su tu bili ti kanali”, izjavio je Milković.

Oko Atlantide su bili kanali, poput onih oko tvrđava i zamaka, tvrdi Milković. “Karika koja nedostaje” možda se nalazi u Panoniji srednjeg Podunavlja, pa zbog toga zanimljiv za istraživače, kako kaže, fruškogorski masiv.

Milković sprema Zbornik radova o postojanju Atlantide na ovim prostorima, koji će sa grupom svojih istomišljenika uskoro i objaviti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.