Pametnu tablu u svaku školu!

VIDEO K9: Pokrajina nastavlja sa modernizacijom i digitalizacijom u oblasti obrazovanja, saopšteno je danas iz Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje koje je raspisalo konkurs za nabavku interaktivnih tabli.

83

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice raspisao je konkurs za finansiranje nabavke opreme – interaktivnih tabli sa projektorom za ustanove osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja i učeničkog standarda na teritoriji Vojvodine.

U pokrajinskom budžetu je za ovu namenu u 2020. godini obezbeđeno 70.400.000 dinara.

Prema rečima resornog sekretara Mihalja Njilaša, ove godine je namenjeno ukupno 156 miliona dinara za nabavku opreme, od kojih je nešto više od 70 miliona dinara za pametne table.

“Cilj akcije Pametnu tablu u svaku školu! jeste da svaka škola, svako izdvojeno odeljenje i svaki dom učenika u Vojvodini dobije po jednu interaktivnu tablu sa projektorom”, naveo je Njilaš.

Konkurs je otvoren do 21. januara, a prijave se podnose isključivo onlajn, tj. putem veb-aplikacije Sekretarijata. Interaktivne table sa projektorom, kako je saopšteno, biće isporučivane i montirane onim redosledom kojim se ustanove budu prijavljivale.

Više informacija u vezi s konkursom i načinom apliciranja možete naći na sledećem linku:
http://www.puma.vojvodina.gov.rs/etext.php?ID_mat=10359

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.