Pametno iskoristi dan – provedi ga na PMF-u

Osim BESPLATNE PRIPREMNE NASTAVE, koja više od 10 godina okuplja zainteresovane srednjoškolce, ove zime Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, prvi put organizuje manifestaciju "HEMIJSKI VIKEND - pametno iskoristi dan".

1139

“Hemijski vikend” je sadržaj osmišljen specijalno za srednjoškolce i pruža celodnevnu aktivnost koja predviđa radionice, zanimljiva predavanja i učešće u “Naučnoj kuhinji” naših poznatih “kuvarica” Marije i Sanje.

Već sami nazivi radionica (Boje u tami, Biohemija mamurluka, Lična karta molekula, Životna sredina i zdravlje, Šareni svet hemije) donekle otkrivaju o čemu se radi, a predavanja su o aktuelnim temama koje nas sve zanimaju (Sportski suplementi, Flaširana voda, Biohemija mamurluka i druga).

Program su osmislili profesori i istraživači sa Departmana, imajući u vidu da ceo sadržaj mora biti edukativan, ali i zanimljiv i zabavan.

“Hemijski vikend” će se organizovati u februaru i martu, subotom od 11 do 16 časova, namenjen je pre svega, ali ne i isključivo srednjoškolcima koji bi želeli da saznaju više o hemijskim naukama.

Ukoliko se za to ukaže potreba, postoji mogućnost organizovanog prevoza iz ostalih gradova Vojvodine. Datumi kada nam se možete pridruži i pametno iskoristiti dan su: 22. februar, 1. i 22. mart ove godine, od 11 časova.

Pripremna nastava počinje 1. februara u 10.00 i potrebno je samo doći u zgradu Departmana (Trg Dositeja Obradovića 3, Plava zgrada) u naznačeno vreme i prijaviti se za nastavu.

           

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.