“Pametno čitanje” u Zrenjaninu

VIDEO K9: U Zrenjaninu je, na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke održana radionica u okviru projekta "Pametno čitanje", a gosti ovog kreativnog druženja bili su mališani iz predškolske grupe vrtića "Maslačak".

0
244

Ideja projekta je promovisanje ranih čitalačkih navika kod dece, a više o tome rekla je Jelena Đorđević Perc, urednica kulturnog programa Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin”.

Realizatorka projekta „Pametno čitanje” Dunja Šašić je istakla da je stvaranje čitalačke navike i ljubav prema knjizi kod dece osnov za dalje napredovanje. Ona je takođe dodala da se čitanjem razvija razmišljanje i inteligencija, razvija pažnja, promišljanje, razvija govor i bogati rečnik. O saradnji sa zrenjaninskom bibliotekom, ali i nešto više o samom projektu rekla je Dunja Šašić.

Projekat “Pametno čitanje” realizuje se na dečjem odeljenju Gradske biblioteke u Novom Sadu, a sufinansiraju ga Mensa Srbije i Izdavačka kuća Propolis Books, dok je u Zrenjaninu potpomognut sredstvima lokalne samouprave. (Prilog KZV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.