Paketomat i u Novom Sadu

VIDEO K9: Dostavu pošiljki 24 časa dnevno Pošta Srbije obezbedila je postavljanjem paketomata, od kojih je jedan i ispred glavne pošte u Novom Sadu.

0
21

Postavljanjem 20 paketomata na prometnim lokacijama u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kraljevu, Novom Pazaru i Pančevu, Pošta Srbije omogućila je na ovim lokacijama dostavu pošiljaka 24 sata dnevno.

Automatizovana dostava pošiljaka – paketomati ili pametni paketski sandučići, uskoro će, kako je najavljeno, biti dostupni građanima na još 400 mesta u svim većim gradovima širom Srbije, tamo gde je i najveći broj paketa za isporuku i gde često primaoci pošiljaka nisu dostupni na adresi tokom većeg dela dana.

Paketomati, poručuju iz Pošte Srbije, štede vreme, uz mogućnost preuzimanja paketa 24 sata sedam dana u nedelji te omogućavaju praktičnu kupovinu na internetu, jer adresovanjem na paketomat korisnici mogu biti sigurni da će ih paketi čekati u izabranom paketomatu.

Na svakom paketomatu istaknuta su uputstva za upotrebu, a ova usluga Pošte Srbije dostupna je registrovanim i neregistrovanim korisnicima, sa i bez mobilne aplikacije, uz korišćenje svih mobilnih telefona, pametnih i klasičnih.

Podaci potrebni za preuzimanje paketa šalju se na mobilni telefon, a primalac preuzima paket tako što dobije poruku da ga u paketomatu čeka paket, koji putem aplikacije ili poziva otključava i preuzima pošiljku.

Informacije o usluzi, načinu korišćenja i lokacijama paketomata, dostupne su na sajtu Pošte Srbije koja poziva građane i da predlože lokacije za postavljanje novih paketomata.

Za prve korisnike, kako kažu, pripremljeni su i pokloni iznenađenja, koji će ih sa pošiljkama čekati u paketomatima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.