Paketići za decu iz Tiršove

VIDEO K9: Deca koja su na lečenju u Dečjoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj u Beogradu, povodom predstojećih praznika, dobila su paketiće koje je za njih obezbedila Kompanija „Dunav osiguranje“.

0
275

Decu koja su na lečenju u Tiršovoj paketićima sa slatkišima i igračkama obradovali su kapiteni košarkaških klubova „Crvena zvezda“ i “Partizan”, Branko Lazić i Novica Veličković, direktor Dečje univerzitetske klinike u Tiršovoj Siniša Dučić i direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u Kompaniji „Dunav osiguranje“ Nemanja Petrović.

Najveću satisfakciju predstavljaju akcije i projekti koji su vezani za naše najmlađe, rekao je tom prilikom predstavnik Dunav osiguranja istakavši da ta kompanija i ove godine realizovala velik broj humanitarnih akcija i projekata.

“Danas smo ovde da malim borcima poželimo uspešan oporavak i zajedno sa njima proslavimo predstojeće praznike. Kompanija ‘Dunav osiguranje’ je ponosna na novostečena prijateljstva, a novogodišnji paketići su mali znak pažnje koji im darujemo u to ime“, rekao je Petrović.

On je zahvalio kapitenima košarkaških klubova koji su se, na radost dece, odazvali pozivu da učestvuju u ovoj akciji.

„Ono što mi je drago jeste da ljudi ovde u belim mantilima čine sve da deca budu dobro i ulažu sve napore da se deca što pre vrate normalnom životu i građenju svoje budućnosti“, naveo je kapiten KK Crvena zvezda.

„Svaki sport iza sebe ima mnogo uspona i padova, ima mnogo povreda. Mi sportisti na dnevnom nivou to prolazimo i iz tog razloga najbolje znamo da ovakvoj dečici treba puno podrške. Želimo da sa njima, pored paketića, podelimo i malo osmeha, i nek znaju da mi ne odustajemo kad nam je teško i da i oni ne treba da odustaju već treba da budu borci“, rekao je Novica Veličković.

U ovoj klinici kažu da je ovo prva akcija tog tipa u ovoj godini i da je Kompanija „Dunav“ prva započela dodelu paketića, kao što su to uradili i prošle godine.

„Oni nas obraduju svake godine novogodišnjim paketićima. Ove godine naša zahvalnost je dvostruka: prvo što su doneli novogodišnje paketiće, a s druge strane što su nam doveli dva proslavljena košarkaša ‘Crvene zvezde’ i ‘Partizana’. Vi ne možete da zamislite koliko se se deca raduju ovoj poseti i koliko vole sportiste“, istakao je direktor Dečje univerzitetske klinike.

Prema njegovim rečima, na Ortopedskoj klinici u Tiršovoj u ovom trenutku nalazi se 31 pacijent, od toga sedam operisanih, pet u predoperativnoj pripremi, dok su ostali na ispitivanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.