Ove zime Slovenija najaktuelnija

VIDEO K9: Uveliko se bliži Novogodišnja noć, a kako saznajemo od turističkog agenta Branislava Janovića, ove godine najpopularnija je Slovenija, dok su se u nešto manjoj meri Novosađani odlučili da 2017. godinu dočekaju u Beču ili na Siciliji. Što se tiče destinacija za zimovanje i skijanje, najpopularniji su Kopaonik, Zlatibor i Austrija.

0
466

Ove godine Slovenija je najpopularnije mesto za doček Novosađana, dok su na drugom mestu standardno popularne destinacije – Beč, Prag i Budimpešta.

“Što se tiče novogodišnjih aranžmanima za putovanja u zemljama Evrope, oni su nam već uglavnom svi popunjeni. Najviše interesovanja je bilo, bar kod nas ovde u agenciji, za Sloveniju tako da, eto, imamo par grupa koje nam kreću za Sloveniju”, naveo je Janović.

Sicilija i Sardinija su izdvojene kao najpopularnije među eksluzivnijim destinacijama ove godine, istakao je Janović, dok se, osim novogodišnjih aranžmana, uveliko rezervišu zimovanja i skijanja.

“Naravno, uz sva novogodišnja putovanja, mi smo pre jedno mesec dana počeli i sa prodajom zimskih aranžmana za skijanje. Pored Kopaonika, Zlatibora, Stare planine, Jahorine, ako govorimo o našem regionu, ovde postoje još i aktuelna skijališta u Austiji”, istakao je Janović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.