Ove godine i Sajam budućnosti

VIDEO K9: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski sajam nastavljaju saradnju u okviru zajedničkih aktivnosti i u ovoj godini, a sporazum o tome potpisan je juče u Novom Sadu.

0
14

Prema juče potpisanom sporazumu o nastavku saradnje i zajedničkim aktivnostima u ovoj godini, Novosadski sajam će u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam, u okviru njegovih nadležnosti, organizovati Međunarodni poljoprivredni sajam, Međunarodni sajam turizma i druge regionalne privredne i specijalizovane sajamske manifestacije, koje će na jednom mestu okupiti mikro, male i srednje privrednike i preduzetnike sa teritorije Vojvodine, kao i institucije koje pružaju podršku unapređenju njihovog poslovanja.

„Zajednički plan je da organizujemo najmanje pet manifestacija u toku 2024. godine. Reč je o Poljoprivrednom sajmu, Sajmu turizma, Biznis pričama i Danima piva, a po prvi put, u saradnji sa studentima Unverziteta u Novom Sadu, sa mladim preduzetnicima organizovaćemo Sajam budućnosti, omladinskog preduzetništva i inovacija“, rekao je dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Prema rečima direktora Sajma, Nikole Lovrića, pred njima je izazovna godina, pre svega zato što su, kako je naveo, svesni da Novosadski sajam, kao društveno odgovorna firma, ima značajnu ulogu i u podršci održavanju izložbe ′Ekspo 2027′.

Saradnja između Sekretarijata i Sajma će, kao i prethodnih godina, obuhvatiti organizaciju i realizaciju sajamskih manifestacija u oblasti privrede i turizma od nacionalnog, regionalnog i međunarodnog značaja, kao i u domenima zapošljavanja, elektronskih komunikacija i zanatstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.