“Otvorena vrata” za porodice zaposlenih

VIDEO K9: Porodice Zrenjaninaca zaposlenih u kompaniji Draxlmaier Group mogli su iz prve ruke da se upoznaju sa ovim preduzećem i uslovima u kojima rade njihovi najbliži.

147

Dan otvorenih vrata za porodice zaposlenih organizovan je prvi put u kompaniji Draxlmaier koja posluje u Zrenjaninu.

Na ovaj način porodice su imale priliku da vide kako izgledaju proizvodne hale i da se upoznaju sa proizvodnim procesima. Organizovane su ture sa vodičima koji su predstavljali određeni sektor proizvodnje.

Pored starijih članova porodice i deca su imala priliku da obiđu kompaniju i upoznaju se sa mestom na kojem rade njihovi roditelji. Posetili su učionicu za dualno obrazovanje koja je specijalno opremljena a na tom mestu imali su priliku da probaju razne eksperimente a najveću pažnju mališana privukli su roboti.

Ova kompanija posluje u Zrenjaninu od 2008. godine i jedan je od najvećih poslodavaca u regionu. Trenutno je zaposleno preko 5000 radnika. Proizvodne hale nalaze se u  industrijskoj zoni Bagljaš i prostiru se na oko 50.000 kvadratnih metara. Kompanija se bavi  pripremom setova kablova za automobilsku industriju i ima više od 60 pogona u 20 zemalja, sa 60.000 zaposlenih. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.