Otvorena Policijska ispostava Stari grad

VIDEO K9: Nova Policijska ispostava Stari grad svečano je danas otvorena u Radničkoj ulici u Novom Sadu, u prisustvu predstavnika grada, pokrajine i Ministarstva unutrašnjih poslova.

0
48

U Radničkoj 32 svečano je otvorena zgrada nove policijske ispostave u Novom sadu, Stari grad.

Nova policijska ispostava doprineće efikasnosti i kvalitetu rada policijskih službenika, kao i većoj bezbednosti građana u Novom Sadu, rekao je ovom prilikom ministra unutrašnjih poslova.

U Policijskoj ispostavi Stari grad, naglasio je Gašić, urađena je i nova šalter sala, što će dodatno rasteretiti ostale policijske stanice i olakšati građanima izradu ličnih dokumenta. Izgradnja novog objekta, koji će biti centralna stanica u gradu, pomognuta je i sredstvima iz gradskog budžeta.

Evidentno je da je pokrenut veliki posao osavremenjavanja, modernizacije i poboljšanja uslova rada policijskih službenika u svim upravama, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade.

Izgradnja novog objekta policijske ispostave Stari grad u Radničkoj ulici započeto je u februaru prošle godine, a u čitav projekat je uloženo ukupno 142 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.